• 1393/09/29 - 12:15
  • /ZgoA

کلاس آموزشی ویژه رابطین بهداشت مدارس شهرستان برگزار شد.

کارشناس مسئول سلامت نوجوانان و مدارس مرکز بهداشت از برگزاری اولین دوره آموزش رابطین بهداشت مدارس شهرستان در تاریخ 93/9/27 خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل ، خانم لامع ضمن اعلام این خبر افزود: این دوره آموزشی به منظور ارتقاء آگاهی مربیان بهداشت و رابطین سلامت مدارس شهرستان در سالن شهید عربیان برگزار گردید.

وی خاطر نشان کرد : در این دوره مطالبی همچون آنمی فقر آهن و چگونگی اجرای طرح آهن یاری دانش آموزان ، بیماری آسم ، بهداشت دوران بلوغ و ایدز ارائه شد.

در پایان به سوالات حاضرین در کلاس پاسخ داده شد.

آموزش مربیان بهداشت               آموزش مربیان بهداشت