• 1395/08/29 - 09:58
  • /ZXwA

کمیته آموزشی پیشگیری از اعتیاد تشکیل شد

کمیته آموزشی پیشگیری از سوء مصرف مواد با هدف ساماندهی و هدفمند نمودن فعالیتهای ارگانهای مختلف شهرستان و پیشگیری از موازی کاری و تهیه و تنظیم متون و برنامه های آموزشی تشکیل شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل، در این جلسه که نمایندگان ادارات مختلف حضور داشتند، ابتدا دکتر دهقانی سرپرست شبکه بهداشت و درمان با اشاره به فعالیتهای انجام شده در مرکز بهداشت در زمینه پیشگیری از اعتیاد، اهمیت آموزش گسترده تر گروههای هدف ویژه نظیر والدین، دانش آموزان، دانشجویان را در زمینه کنترل بلای خانمانسوز اعتیاد یاد آور شد.

در ادامه خانم محمدیان کارشناس مسئول سلامت روان مرکز بهداشت با بیان اهداف تشکیل این کمیته ،آماری از وضعیت اعتیاد در ایران ارائه نمود.

در پایان اقداماتی از قبیل برنامه ریزی برای آموزش حرفه آموزان فنی حرفه ای در هر دوره سه ماهه، تعیین نماینده ثابت از ادارات مدعو برای شرکت در جلسات آتی، تهیه بانک اطلاعاتی از مربیان اعتیاد، هماهنگی برای آموزش مبلغین و مبلغات، آموزش سرپرستان خانواده تحت پوشش کمیته امداد، برگزاری کارگاههای توانمند سازی برای نمایندگان ادارات و .... مصوب گردید.

گفتنی است روال تشکیل جلسات ابتدا به صورت ماهانه و سپس فصلی خواهد بود.

کمیته اعتیاد     کمیته اعتیاد

کمیته اعتیاد