• 1396/03/20 - 10:01
  • /ZU1A

کمیته اورژانسی تب کریمه کنگو برگزار شد.

کمیته اورژانسی تب کریمه کنگو در سالن اجتماعات شبکه بهداشت و درمان با محوریت فرمانداری برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل، در این جلسه که با حضور نماینده فرمانداری و سایر ادارات شهرستان برگزار شد، دکتر دهقانی سرپرست شبکه بهداشت و درمان ضمن خوش آمد گویی در خصوص وضعیت موجود این بیماری مطالبی ارائه کرد.

در ادامه جلسه مهندس محمود نعمتیان کارشناس مسئول مبارزه با بیماریهای دانشگاه، علت و راه های انتقال بیماری را بیان نمود.

در پایان حاضرین در جلسه سوالاتی را در خصوص بیماری cchf عنوان کردند که ضمن پاسخگویی به سوالات، مقرر گردید کلیه اقدامات در جهت کنترل و پیشگیری از این بیماری با مشارکت تمام ادارات و ارگانهای مرتبط انجام شود .

کمیته اورژانسی کریمه کنگو          کمیته اورژانسی کریمه کنگو