• 1391/05/04 - 12:59
  • /ZFez

کمیته شهرستانی ترویج شیرمادر برگزار گردید.

کمیته شهرستانی ترویج شیرمادر با حضور سرپرست شبکه بهداشت و درمان ، کارشناسان واحد بهداشت خانواده ، مسئولین بیمارستانهای شهرستان و مسئولین آموزش شیردهی بیمارستان ها و مراکز بهداشتی درمانی برگزار گردید.

کمیته شهرستانی ترویج شیرمادر با حضور سرپرست شبکه بهداشت و درمان ، کارشناسان واحد بهداشت خانواده ، کارشناس معاونت درمان ، مسئولین بیمارستانهای شهرستان و مسئولین آموزش شیردهی بیمارستان ها و مراکز بهداشتی درمانی برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان دکتر سیدمحمدحسین مکی سرپرست شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل ضمن تبریک فرا رسیدن ماه مبارک رمضان و قبولی طاعات و عبادات و تقدیر و تشکر از حاضرین و برگزار کنندگان جلسه در مورد اهمیت تغذیه باشیرمادر مطالبی را بیان نمود.

ایشان ضمن اشاره به اهمیت موضوع فوق بر نیاز به فرهنگ سازی بیشتر در زمینه تغذیه با شیرمادر  در جامعه تاکید کرد.

دکتر مکی از آموزش های صحیح توسط کارشناسان مرتبط در این زمینه اظهار امیدواری نمود و آموزش این برنامه را بسیار تاثیرگذار عنوان کرد.

در ادامه دکترعلی عظیمی ریاست بیمارستان سیدالشهداء آران و بیدگل در خصوص فعالیت های شرکت های تبلیغاتی در زمینه تهیه و تولید شیر مصنوعی و گسترش تبلیغات در مطب های خصوصی مطالبی را بیان نمود.

در پایان هر یک از کارشناسان نظرات و پیشنهادات خود را در این رابطه ارائه نمودند.

تصاویر جلسه