• 1397/12/23 - 11:09
  • /ZTDA

یازدهمین کمیته سلامت روان برگزار گردید.

یازدهمین کمیته سلامت روان شبکه بهداشت و درمان با حضور کارشناسان سلامت روان مراکز خدمات جامع سلامت، برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل، کارشناس مسئول سلامت روان در سخنانی گزارشی از برنامه ها و عملکرد واحد بهداشت روان را بیان کرد.

زهرا محمدیان با بیان اینکه شاخص های استخراج شده از سامانه سیب در سال 97، نشان دهنده عملکرد مطلوب و قابل قبول کارشناسان این واحد می باشد، بر لزوم ایجاد ساز و کارهایی برای افزایش ارائه خدمات به جمعیت تحت پوشش تاکید کرد.

بنابراین گزارش در این جلسه صورتجلسه های کمیته های برگزار شده در دانشگاه و شبکه بهداشت و درمان مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و در ادامه درخصوص موضوعاتی از قبیل چک لیست های جدید کارشناس سلامت روان و مراقب سلامت، روند اجرای برگزاری جلسات آموزشی فرزند پروری مبتنی بر پیشگیری از اعتیاد برای رابطین و سفیران سلامت و ثبت آمار غربالگری مراقبین به صورت ماهانه و نیز تاکید بر آن در زمان بازدید، موردتبادل نظر صورت گرفت.

شایان ذکر است کارشناسان سلامت روان در کلیه مراکز خدمات جامع سلامت در شهرستان حضور دارند و مراجعین می توانند ضمن مراجعه به مراکز به ضورت رایگان از خدمات واحد سلامت روان استفاده نمایند.