• 1394/11/21 - 22:55
  • /ZCtA

آغاز عملیات ساخت مرکز سلامت جامعه سردار شهید ساکنی

عملیات ساخت و احداث مرکز سلامت جامعه سردار شهید ساکنی با حضور فرماندار؛ سرپرست شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل ، مدیران و مسئولین ارگانها و ادارات و جمعی از خیرین سلامت شهرستان آران و بیدگل صبح امروز آغاز شد.

عملیات ساخت و احداث مرکز سلامت جامعه سردار شهید ساکنی با حضور فرماندار، سرپرست شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل ، مدیران و مسئولین ارگانها و ادارات و جمعی از خیرین سلامت شهرستان آران و بیدگل صبح امروز آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل سرپرست شبکه بهداشت و درمان در این مراسم ضمن تبریک سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران از خیر محترم برای مشارکت در ساخت مرکز فوق قدردانی کرد.

دکتر مسعود دهقانی اذعان داشت: این مرکز در زیر بنای 500 متر مربع و در دوطبقه با مشارکت خیر و دانشگاه علوم پزشکی کاشان احداث خواهد شد.

گفتنی است : مدت زمان اجرای این پروژه 14 ماه می باشد.

مرکز سردار ساکنی          مرکز سردار ساکنی