• 1392/05/21 - 12:54
  • /Zrhz

ارائه خدمات درمانی تکنسین های اورژانس 115 کاشان در روز عید فطر

مسئول مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کاشان از ارائه خدمات درمانی تکنسین های این مرکز در روز عید سعید فطر در شهرستان های کاشان و آران و بیدگل خبر داد.

به گزارش وب دا، دکتر ابوالفضل شجاعی گفت: کارشناسان این مرکز در طی زمان استقرار در مراسم برگزاری نماز روز عید 10 ماموریت در این شهرستان ها انجام داده اند.

وی افزود: در این ماموریت ها، هفت نفر به مجتمع بیمارستانی شهید بهشتی کاشان و مابقی به صورت سرپایی درمان شدند.

مسئول مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه تصریح کرد: 5 دستگاه آمبولانس، یک دستگاه اتوبوس آمبولانس، دو دستگاه موتور آمبولانس به همراه بیش از 30 نفر از پزشکان، پرستاران و تکنسین های اورژانس 115 همراه با تجهیزات و امکانات پزشکی مورد نیاز در محل برگزاری نماز عید فطر تا پایان مراسم در شهرستان های کاشان و آران و بیدگل مستقر بود و به شهروندان خدمات پزشکی و امدادی را ارائه دادند.

منبع خبر: وب دا کاشان