• 1399/02/09 - 19:06
  • /ZFRA

از زحمات پرسنل مرکز سلامت ثامن الحجج نوش آباد قدردانی شد.

به مناسبت هفته سلامت از زحمات پرسنل مرکز خدمات جامع سلامت ثامن الحجج نوش آباد تقدیر به عمل آمد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل، معاون بهداشتی شبکه همراه با رئیس شورای اسلامی شهر نوش اباد و کارشناسان واحد مبارزه با بیماری ها، با حضور در مرکز خدمات جامع سلامت ثامن الحجج از زحمات پزشکان، مراقبین و کارشناسان تقدیر کردند.

رئیس مرکز بهداشت شهرستان در این بازدید ضمن تقدیر از تلاش‌های بی‌وقفه و شبانه روزی مدافعان سلامت در مقابله با ویروس کرونا، برای آنان آرزوی سلامتی و موفقیت کرد.

تقدیر پرسنل نوش آباد          تقدیر پرسنل نوش آباد

تقدیر پرسنل نوش آباد           تقدیر پرسنل نوش آباد