• 1397/08/09 - 12:35
  • /ZGBA

از پروژه در حال احداث اورژانس ابریشمچی بازدید به عمل آمد.

معاون توسعه مدیریت و منابع به همراه سرپرست شبکه بهداشت و درمان و مدیر دفتر فنی دانشگاه از پروژه آورژانس ابریمشچی بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل، دکتر حسین نیکزاد در این بازدید از نزدیک در جریان روند پیشرفت این پروژه قرار گرفت و اظهار امیدواری کرد در صورت مساعدت خیر محترم بتوانیم حداکثر تا شش ماه آینده اورژانس و آزمایشگاه آن را راه اندازی کنیم.

اورژانس ابریشمچی در زیر بنایی در حدود 4000 مترمربع به همت خیرمحترم سلامت حاج احمد ابریشمچی در حال احداث است که شامل بخش های اورژانس سرپایی ،آزمایشگاه، رادیولوزی، مرکز تصویر برداری، مرکز جراحی های محدود، فیزیوتراپی و کلینیک های تخصصی خواهد بود.

مدیر عامل خیرین سلامت شهرستان کاشان در حاشیه این بازدید به همراه سرپرست و معاون درمان شبکه بهداشت و درمان از اورژانس امام خمینی شهرستان آران و بیدگل بازدید کردند.

این گزارش حاکیست اورژانس امام خمینی(ره) به صورت شبانه روزی و خدماتی نظیر ویزیت پزشک، تزریقات و پانسمان و خدمات جراحی سرپایی را به مردم منطقه ارائه می دهد.

بازدید اورژانس ابریشم چی          بازدید اورژانس ابریشم چی