• 1394/07/21 - 11:46
  • /Z8sA

اولین جلسه آموزشی ویژه دانش آموزان متاهل دختر برگزار شد.

اولین دوره آموزش دانش آموزان متاهل دختر شهرستان در تاریخ 94/7/20 در سالن شهید عربیان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل ، دکتر باقری رئیس مرکز بهداشت شهرستان در مورد اهمیت خانواده و سلامت باروری سخنانی ایراد نمودند .

در ادامه از کلیه حاضرین نظرسنجی به عمل آمد تا جهت برگزاری جلسات بعدی موضوعات آموزشی بر اساس نیاز این گروه برنامه ریزی گردد.

لازم بذکر است این دوره آموزشی توسط واحد سلامت نوجوانان ، جوانان و مدارس مرکز بهداشت شهرستان طراحی و با همکاری اداره آموزش و پرورش اجرا می گردد.

آموزش دانش آموزان متاهل          آموزش دانش آموزان متاهل