• 1400/12/18 - 09:02
  • /ZcXA

بازدید سرپرست دانشگاه از مراکز درمانی آران و بیدگل

سرپرست دانشگاه از بیمارستان های سیدالشهداء (ع)، ثامن الحجج (ع) و امام حسن (ع) و اورژانس شبانه روزی امام خمینی (ره) آران و بیدگل به همراه جمعی از مسئولین بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل، دکتر کورش ساکی در این بازدید در جریان روند درمان بیماران قرار گرفت و نحوه ارائه خدمات رسانی به مراجعین را بررسی نمود.

وی، همچنین از بیمارستان در دست احداث امام حسن (ع) این شهرستان بازدید و ضمن بررسی روند پیشرفت فیزیکی این پروژه، بر تسریع ساخت و بهره برداری از آن و حفظ اعتماد خیرین تاکید کرد.

دکتر ساکی اظهار داشت: تمام تلاش مجموعه دانشگاه در جهت انجام وظیفه و خدمات دهی هرچه بهتر به مردم شریف این منطقه می باشد و به دنبال آن هستیم تا شاخص های بهداشت و درمان را به سطح مطلوب برسانیم.

شایان ذکر است: سرپرست دانشگاه در این سفر همچنین از مرکز تجمیعی واکسیناسیون کووید 19 این شهرستان بازدید و از زحمات کارکنان این مراکز تشکر کرد.

گزارش تصویری بازدید بیمارستان ثامن الحجج (ع)

گالری تصاویر بازدید بیمارستان سیدالشهدا (ع)

گالری تصاویر بازدید بیمارستان امام حسن (ع)