• 1397/11/11 - 10:04
  • /ZbDA

مرکز خدمات جامع سلامت زنده یاد حاج عباس کریمشاهی شهر سفیدشهر افتتاح خواهد شد.

با حضور سرپرست وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و همزمان با ایام الله دهه مبارک فجر، مرکز خدمات جامع سلامت زنده یاد حاج عباس کریمشاهی سفیدشهر افتتاح خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل، سرپرست شبکه ضمن اعلام این خبر گفت: روز جمعه مورخه 12 بهمن ماه 1397 همزمان با آغاز دهه فجر و سالروز ورود رهبر کبیر انقلاب ( ره ) به ایران، با حضور سرپرست وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی، مرکز هدمات جامع سلامت کریمشاهی سفیدشهر به بهره برداری می رسد.

دکتر اعظم باقری در ادامه گفت: ساخت این مرکز با زیربنای 1116 متر مربع و با هزینه ای بالغ بر 21 میلیارد ریال با مشارکت خیر محترم از سال 91 آغاز و در بهمن ماه سال 97 افتتاح می شود.

وی افزود: در این مرکز خدماتی نظیر دندانپزشکی، آزمایشگاه، تزریقات و پانسمان، بهداشت محیط و حرفه ای، مبارزه با بیماریها، خدمات مامایی و سلامت خانواده به مراجعین ارائه می گردد.