• 1393/07/28 - 12:09
  • /ZknA

برگزاری جلسه آموزشی به مناسبت هفته سلامت روان

به مناسبت هفته سلامت روان جلسه آموزشی ازسوی واحد مبارزه با بیماری های مرکز بهداشتی درمانی حضرت جوادالائمه برای دانش آموزان دبیرستان دخترانه حضرت خدیجه کبری (س) محمدآباد مرکزی برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل در این جلسه ی آموزشی خانم قربانی (کارشناس ارشد روانشناسی) در مورد مواد اعتیادآور به ویژه قرص های لاغری غیر مجاز مطالبی را عنوان کرد.

خانم قربانی همچنین به قرص های تبلیغاتی جهت افزایش تمرکز اشاره کرد و افزود: این نوع قرصها نیز همانند سایر آنها اعتیادآور و غیر مجاز می باشند.

وی در ادامه در زمینه مواد مخدر دیگر مخصوصاً شیشه که نوعی مواد مخدر صنعتی به شمار می رود، توضیحاتی را ارائه داد.

بنابر این گزارش در پایان جلسه راهکارهایی در مورد داشتن اعتماد به نفس و مهارت " نه " گفتن  جهت پیشگیری از ابتلا به اعتیاد به گروه هدف ارائه گردید.