• 1395/02/15 - 11:50
  • /ZzuA

برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری از بیماری دیابت

جلسه آموزشی پیشگیری از بیماری دیابت و کنترل آن برای داوطلبین سلامت نهاد ها و ادارات و ارگانهای شهرستان آران و بیدگل برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل در این جلسه کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل در زمینه کنترل قند بیماران دیابتی بر اساس اصول تغذیه صحیح مطالبی را بیان کرد.

وی در ادامه در خصوص کنترل وزن در این نوع بیماران و ارتباط آن با میزان قند خون بیماران دیابتی و همچنین مواد غذایی مجاز و غیر مجاز و همچنین فرایند غربالگری و بیماریابی در سطح مراکز و پایگاههای سلامت جامعه توضیحاتی را ارائه نمود.

در پایان به سوالات مدعوین و شرکت کنندگان پاسخ داده شد.

گفتنی است شعار امسال هفته سلامت از سوی سازمان بهداشت جهانی غلبه بردیابت نامگذاری شده بود.

جلسه آموزش دیابت رابطین ادارات          جلسه آموزش دیابت رابطین ادارات