• 1399/03/21 - 12:25
  • /Z2SA

برگزاری جلسه هماهنگی و آموزشی دستورالعمل های جدید برنامه باروری سالم

جلسه هماهنگی و آموزشی دستورالعمل های جدید برنامه باروری سالم با حضور ماماهای شاغل در مراکز خدمات جامع سلامت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل، اعظم مدیحی کارشناس برنامه سلامت باروری معاونت بهداشتی دانشگاه در خصوص اهداف برنامه و تغییرات دستورالعمل های بهداشتی توضیحاتی ارائه نمود.

در ادامه کارشناس مسئول واحد جمعیت و سلامت خانواده مرکز بهداشت، راهنمای اجرایی ارائه خدمت بستن لوله های رحمی در زنان واجد شرایط پزشکی را بیان کرد.

بنا بر این گزارش، کارشناس برنامه سلامت باروری مرکز بهداشت نیز در مورد دستورالعمل ارائه خدمات « مراقبت باروری ویژه» در زنان واجد شرایط پزشکی سخنانی را بیان کرد.

در پایان جلسه به سوالات حاضرین پاسخ داده شد.

هماهنگی ماماهای مراکز          هماهنگی ماماهای مراکز