• 1397/04/30 - 12:29
  • /ZSzA

برگزاری جلسه هم اندیشی پرسنل مرکز سلامت جامع پامیلی با مسئولین پایگاه های بسیج منطقه

جلسه هم اندیشی پرسنل مرکز سلامت جامع پامیلی با مسئولین پایگاه های بسیج منطقه در مرکز سلامت جامع پامیلی برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل، مراقب سلامت مرکز سلامت جامع پامیلی از برگزاری جلسه هم اندیشی پرسنل مرکز با مسئولین حوزه های مقاومت بسیج در شهرستان و همچنین شهرهای ابوزیدآباد و نوش آباد و حومه خبر داد.

محدثه آسیابان ضمن اعلام این خبر افزود: این جلسه پیرامون همکاری حوزه های مقاومت بسیج با حوزه سلامت و همچنین تشویق و فراخوان مردم منطقه مخصوصاً قشر جوان به مراکز جامع سلامت برای تشکیل پرونده بهداشتی برگزار گردید.

آسیابان تصریح کرد: آگاه سازی در بین عموم مردم به خصوص میانسالان یکی دیگر از موضاعت مطرح شده در این جلسه بود و در حاشیه این مراسم مسئولین حوزه های بسیج از واحدهای مرکز سلامت جامع پامیلی بازدید کردند.

جلسه هم اندیشی با پایگاه بسیج