• 1392/02/18 - 12:41
  • /ZLgz

برگزاری همایش روبان قرمز در دانشگاه جامع علمی کاربردی شهرستان آران و بیدگل

همایش روبان قرمز ویژه اساتید و دانشجویان و کارکنان دانشگاه جامع علمی کاربردی شهرستان آران و بیدگل به همت پایگاه مشاوره ایدز شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل و ستاد مبارزه با مواد مخدر شهرستان ، جمعیت هلال احمر شهرستان آران و بیدگل و دانشگاه علمی کاربردی شهرستان در سالن اجتماعات این دانشگاه برگزار گردید.

بنابراین گزارش مسعود بلندی کارشناس مشاوره بیماری های رفتاری شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل در ابتدای این همایش ضمن تقدیر از شرکت کنندگان و همچنین برگزارکنندگان و دست اندرکاران این همایش هدف از برگزاری این همایش را بالا بردن سطح آگاهی دانشجویان در زمینه پیشگیری و انتقال بیماری ایدز و همچنین آشنایی با مواد مخدر و روانگردان عنوان کرد.

دکتر علی اکبر تقی زاده نیز در ادامه ضمن بیان سخنانی در این زمینه راههای انتقال ویروس (H.I.V) و پیشگیری از این بیماری را برای شرکت کنندگان تشریح کرد.

وی افزود :در موج سوم ایدز در ایران شایع ترین راه انتقال از طریق تماس جنسی محافظت نشده می باشد.

در ادامه سروان عابدی از ستاد مبارزه با مواد مخدر شهرستان آران و بیدگل نیز ضمن بیان سخنانی، در زمینه مواد مخدر و معرفی این مواد به دانشجویان توضیحاتی را در مورد مواد مخدر صنعتی همراه با نمایش مواد و قرص های روانگردان ارائه نمود.