- 1397/12/27 - 12:09
- زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
- /Z1jA
برگزاری کمیته بیماریهای منتقله از آب و غذا
کمیته بیماریهای منتقله از آب و غذا با حضور سرپرست و قائم مقام معاونت بهداشتی شبکه بهداشت و درمان و مسئولین ادارات مرتبط با این برنامه برگزار شد.
کمیته بیماریهای منتقله از آب و غذا با حضور سرپرست و قائم مقام معاونت بهداشتی شبکه بهداشت و درمان و مسئولین ادارات مرتبط با این برنامه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل، کمیته مذکور با هدف پیشگیری از بیماریهای منتقله از آب و غذا نظیر التور، شیگلا، سالمونلا و ... برگزار و در خصوص هدف از اجرای برنامه، مشکلات، راهکارها و انتظارات از هر ارگان بحث و تبادل نظر گردید.
کارشناس مسئول واحد مبارزه با بیماری های شبکه بهداشت و درمان در این جلسه گفت: احتمال بیماریهای منتقله از آب و غذا با گرم شدن هوا افزایش می یابد اما با برنامه ریزی مناسب، آموزش عمومی و همکاری بین بخشی می توان تا حد زیادی از بروز آن جلوگیری و با کشف زودهنگام و پاسخ دهی مناسب به آن، از گسترش بیماری جلوگیری کرد.
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل
