• 1394/11/24 - 12:02
  • /ZEtA

به مناسبت هفته ملی سرطان برگزار شد.

به مناسبت هفته ملی سرطان کلاس های آموزشی برای گروه های مختلف به همت خانه بهداشت یزدل برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت .و درمان آران و بیدگل به مناسبت هفته پویش ملی مبارزه با سرطان، کلاس های آموزشی متنوع برای گروه های هدف اعم از رابطین، دانش آموزان پسر و دختر، بسیجیان و عموم مردم توسط بهورزان روستای یزدل برگزار شد.

این گزارش حاکیست پزشک و بهورزان خانه بهداشت در این کلاسها در زمینه روش های پیشگیری از بیماری سرطان و همچنین ورزش و تغذیه مناسب و پرهیز از استعمال دخانیات مطالبی را بیان کردند.

گفتنی است: این کلاسها همراه با پخش فیلم و کلیپ با موضوع سرطان همراه بود.