• 1400/04/10 - 19:13
  • /Z3WA

تقدیر از مدارس مروج سلامت شهرستان آران و بیدگل

مراسم تقدیر از فعالان برنامه مدارس مروج سلامت به همت واحد سلامت جوانان و نوجوانان مرکز بهداشت شهرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل، معاون بهداشتی شبکه در این مراسم گفت: هدف از اجرای برنامه های مروج سلامت در مدارس، ارتقاء کیفیت زندگی نوجوانان و دانش آموزان می باشد تا بتوانیم فرزندانی توانمند جهت بهبود فرهنگ سلامتی و خودمراقبتی در جامعه تربیت کنیم.

وی در زمینه فعالیت مدارس مروج سلامت در شهرستان گفت: از 39 مدرسه مروج سلامت در شهرستان، 13 مدرسه با توجه به کسب امتیاز ۱۰۰-۹۰ به عنوان مدارس پنج ستاره معرفی شده اند که تلاش های دلسوزانه همه عزیزان قابل تقدیر می باشد.

دکتر محسن قمصری ضمن ارائه گزارشی از وضعیت بیماری کووید در شهرستان، افزود: در شرایط اپیدمی کرونا اولویت اول در مدارس حفظ سلامت دانش آموزان و کارکنان است که در این راستا از زحمات کلیه مدیران مدارس در خصوص رعایت پروتکل های بهداشتی در زمان بازگشایی مدارس و برگزاری امتحانات نهایی تقدیر و تشکر می کنیم.

در پایان مراسم ضمن اعطاء لوح، از کلیه مدیران مدارس مروج سلامت با اهدا جایزه تقدیر بعمل آمد.

تقدیر مدارس مروج سلامت          تقدیر مدارس مروج سلامت