• 1396/02/24 - 08:22
  • /ZG1A

جشن بزرگ میلاد نور برگزار گردید.

همزمان با میلاد با سعادت حضرت مهدی (عج) جشن بزرگی با حضور رییس دانشگاه، سرپرست و پرسنل شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل به همراه خانواده آنان در آمفی تئاتر مرکزی دانشگاه برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل، رییس دانشگاه ضمن تبریک میلاد منجی عالم بشریت حضرت مهدی (عج) در زمینه شخصیت والای این بزرگوار و همچنین در زمینه مهدویت سخنانی را بیان کرد.

دکتر کوچکی در ادامه به اجرای طرح موفق سامانه سیب در منطقه اشاره کرد و گفت: خوشبختانه اجرای این طرح  در ابوزید آباد، سفید شهر، نوش آباد و همچنین مراکز شهری در شهرستان آران و بیدگل رضایت بخش است.

رئیس دانشگاه در بخش دیگری از سخنان خود با محوریت طرح تحول نظام سلامت گفت : در شهرستان آران و بیدگل شاهد موالید بیشتر نسبت به سالهای گذشته بودیم که این خود یکی از برنامه های طرح تحول نظام سلامت می باشد.

گفتنی است اجرای مولودی خوانی در مدح حضرت امام زمان (عج) و همچنین تئاتر و اجرای موسیقی از دیگر برنامه های این جشن بود.

جشن میلاد نور          جشن میلاد نور

جشن میلاد نور          جشن میلاد نور