• 1402/04/17 - 10:26
  • /ZDEA

جشن عید غدیر ویژه پرسنل شبکه بهداشت و درمان شهرستان آران و بیدگل برگزار شد.

جشن بزرگ عید غدیر با حضور کارکنان شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل و خانواده آنها در سالن آمفی تئاتر مرکزی دانشگاه علوم پزشکی کاشان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل، این جشن با حضور حجت الاسلام والمسلمین ابن علی مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه و مسئولین و کارکنان شبکه بهداشت و درمان در محیطی شاد و پرشور همراه با اجرای برنامه های متنوع برگزار شد.

در این مراسم، حجت الاسلام ابن علی به واقعه غدیر خم به عنوان بزرگترین واقعه تاریخی مسلمانان و برترین عید امت اشاره نمود و در خصوص ویژگی ها و نقش این واقعه در زندگی مسلمانان نکاتی بیان نمود.

ایشان در ادامه عید غدیر خم را اتمام حجت خداوند با مسلمانان دانست و خاطر نشان ساخت که عید غدیر، نشانه و رمزی است که از تداوم خط نبوت خبر می‌دهد.

حجت الاسلام والمسلمین ابن علی همچنین از مدیریت و پرسنل شبکه در راستای اجرای برنامه های متنوع فرهنگی از جمله زیارت عاشورا هفتگی، گرامیداشت مناسبت ها و اعیاد مذهبی بالاخص جشن بزرگ عید غدیر تقدیر و تشکر نمود و مجموعه شبکه بهداشت و درمان را در زمره واحدهای برتر فرهنگی دانشگاه عنوان کرد.

این گزارش حاکیست: تقدیر از سادات با اهداء هدایای نفیس، اجرای برنامه های شاد و متنوع با حضور امیر سام ملکی مجری توانمند صدا و سیما، اجرای موسیقی، برگزاری مسابقه و اهداء جایزه به 60 نفر از کودکان و نوجوانان از مهمترین برنامه های این مراسم بود.

جشن عید غدیر          جشن عید غدیر