• 1401/04/11 - 12:58
  • /ZPXA

جلسه آموزشی با عنوان "پیشگیری از مصرف الکل" در شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل برگزار شد.

به مناسبت گرامیداشت هفته پیشگیری از اعتیاد (8-1 تیر ماه) جلسه آموزشی با عنوان "پیشگیری از الکل" برای کارمندان ستادی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل در سالن شهید زاهدی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل، در این جلسه آموزشی که به پدیده عوارض مصرف الکل از سه منظر سلامت جسمی، روانی و مذهبی پرداخته شد، محسن کدخداییان، کارشناس آموزش سلامت و اعتیاد شبکه، در خصوص تعریف "اعتیاد به مشروبات الکلی"، انواع الکل، عوامل موثر در اعتیاد افراد، عوارض کوتاه مدت و بلند مدت الکل و نقش خانواده در پیشگیری از الکل مطالبی را ارائه کرد.

در ادامه حجه الاسلام علی رحیمی در خصوص آیات و روایات و تعالیم مذهبی که به نهی از مصرف الکل اشاره دارند، مطالبی را عنوان نمود و به سوالات حاضرین پاسخ داده شد.

شایان ذکر است از برنامه های دیگر این جلسه آموزشی، مسابقه علمی و اهدا جایزه به شرکت کنندگان به قید قرعه بود.

کلاس پیشگیری از الکل          کلاس پیشگیری از الکل