• 1391/07/30 - 13:01
  • /Zqfz

جلسه آموزشی مفاهیم مدیریت بحران ویژه مدیران شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل برگزار شد.

به مناسبت هفته کاهش اثرات بلایای طبیعی ، جلسه آشنایی با مفاهیم مدیریت بحران ویژه مدیران شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل در محل سالن اجتماعات شبکه برگزار گردید.

به مناسبت هفته کاهش اثرات بلایای طبیعی ، جلسه آشنایی با مفاهیم مدیریت بحران ویژه مدیران شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل در محل سالن اجتماعات شبکه برگزار شد.

در این جلسه آقای دکتر سید محمد حسین مکّی ، سرپرست شبکه بهداشت و درمان ضمن تقدیر و تشکر از سرپرست مرکز فوریت های پزشکی دانشگاه , بر پیگیری جدی آموزش ، دستورالعمل ها و مضامین علمی و مدیریت بحران برای کلیه مدیران و کارمندان شبکه بهداشت و درمان و پرسنل مربوطه در سایر ادارات و نهادهای شهرستان ، خواستار پیگیری برگزاری کمیته ها و کارگروه بهداشت و درمان در حوادث غیر مترقبه و برقراری سیستم فرماندهی حادثه ( ILS ) در اسرع وقت ،تاکید کرد.

سرپرست مرکز حوادث و فوریت های پزشکی شهرستان نیز در این جلسه که مدیران و معاونین شبکه و مدیران داخلی و پرستاری بیمارستان ها و اورژانس و نیز کارشناسان مسئول واحدهای مرکز بهداشت شهرستان حضور داشتند گفت: مفاهیم مهم و تعاریف عمده و تجربیات کشوری و منطقه ای در مدیریت بحران توسط آقای دکتر شجاعی مدیر مرکز حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه تدریس شد.