• 1393/06/29 - 14:09
  • /ZVmA

جلسه دانشگاهی ستاد اجرایی برنامه تحول نظام سلامت برگزار شد

جلسه ستاد دانشگاهی برنامه تحول نظام سلامت با حضور رئیس دانشگاه و سایر اعضاء روز پنجشنبه مورخ 27/6/93 در سالن شهداء ستاد مرکزی برگزار شد.

به گزارش وب دا، رئیس دانشگاه در این جلسه به رعایت دقیق قوانین و دستورالعملهای ابلاغی از سوی وزارتخانه در خصوص اجرای طرح تحول سلامت تاکید کرد.

دکتر خیرخواه معاون درمان دانشگاه ، نیز در این جلسه گزارشی از روند اجرای برنامه تحول نظام سلامت در هفته گذشته را ارائه داد.

دکتر فرزندی پور معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه نیز در این جلسه ، گزارشی از اجلاس معاونین توسعه دانشگاهها و نقطه نظرات مطرح شده در آن اجلاس در خصوص پیشرفت برنامه تحول در نظام سلامت در کشور ارائه داد.

این گزارش حاکیست، روسای کمیته های طرح تحول نظام سلامت دانشگاه، سرپرست مرکز آمار وفناوری اطلاعات دانشگاه و نماینده دفتر فنی دانشگاه همچنین در این جلسه گزارشی از عملکرد فعالیت های واحد مربوطه را در راستای این طرح عنوان کردند.

گفتنی است در پایان این نشست نامه ها و دستورالعمل های ابلاغی از سوی وزارتخانه در هفته گذشته مورد بررسی قرار گرفت.