• 1400/10/28 - 10:00
  • /Z5XA

جلسه هماهنگی با مدیران و رابطین بهداشتی مدارس شهرستان برگزار شد.

در راستای اهداف ستاد کرونا، جلسه هماهنگی با مدیران و رابطین بهداشتی مدارس شهرستان، با حضور سرپرست شبکه بهداشت و درمان و رئیس اداره آموزش و پرورش برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل، دکتر اعظم باقری سرپرست شبکه گفت: با توجه به گسترش سویه امیکرون در کشور، تزریق دوز سوم واکسن کرونا برای معلمین و افزایش پوشش واکسن دانش آموزان تا بالای ۹۵ درصد در هر مدرسه اولویت است.

محمد معدن دار رئیس آموزش و پرورش شهرستان تصریح کرد: در شرایط کنونی به دنبال فروکش کردن موج بیماری، افراد توجه چندانی به شیوه نامه ها ندارند. از طرفی بازگشایی و رفع محدودیت هایی که نزدیک به دو سال در کشور برقرار بود، اطمینان خاطر ذهنی در مردم ایجاد کرده است. از همین رو ممکن است غافلگیری آغاز بحران در دنیا، در زمان مقابله با امیکرون نیز تکرار شود.

قابل ذکر است 6 مدرسه ( شهدای ابوزید آباد، شهید سرکاری، سبز پوشان، حضرت رقیه، توسعه دانش وارشاد) با تزریق بیش از ۹۵ درصدی واکسیناسیون کووید۱۹ مورد تقدیر قرار گرفتند.

تصاویر مراسم

روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان آران و بیدگل