• 1399/03/27 - 15:08
  • /Z7SA

جلسه هماهنگی گرامیداشت هفته بین المللی سلامت مردان برگزار شد.

جلسه هماهنگی گرامیداشت هفته بین المللی سلامت مردان با حضور معاون بهداشتی و کارشناسان مسئول واحدهای ستادی مرکز بهداشت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران وبیدگل، دراین جلسه سرپرست مرکز بهداشت شهرستان به بیان اهمیت هفته مذکور آن را به عنوان فرصتی مغتنم برای ارتقای شاخص های بهداشتی سلامت مردان شهرستان دانست.

خانم دکترشیروانی زاده ، با اشاره به شعار هفته مذکور "برای کووید 19 اقدام کنید"، به آسیب پذیر بودن گروه مردان بویژه در سنین میانسالی، اطلاع رسانی وحساس سازی جامعه مردان در سازمان های دولتی و غیر دولتی و صنوف مختلف را حائز اهمیت دانست.

وی در ادامه، علل شیوع بیشتر و مرگ ومیر بالاتر بیماری کووید 19 در مردان را ویژگی های بیولوژیک مردان، پروفایل اجتماعی و مسئولیت شغلی مردان، وجود برخی باورهای غلط در جامعه مردان، شیوع بیشتر بیماریهای مزمن، رفتارهای ناسالم سلامتی و مصرف دخانیات در مردان اعلام کرد.