• 1392/09/17 - 12:26
  • /ZVZA

جلسه کمیته ایثارگران شبکه بهداشت و درمان برگزار گردید .

جلسه کمیته ایثارگران شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل و با حضور مسئول امور ایثارگران و مشاور رئیس و مسئول هماهنگی امور ایثارگران دانشگاه و مسئول حسابدار صندوق ایثار و ایثارگران شبکه بهداشت و درمان در سالن کنفرانس برگزار گردید.

در ابتدا جلسه آقای نیکخواه مشاور رئیس و مسئول هماهنگی امور ایثارگران دانشگاه سخنانی را در مورد نحوه پرداخت وام و صندوق ایثار بیان نمود.

در ادامه هریک از حاضرین در جلسه نیز در این زمینه سوالات خود را مطرح و پیشنهادات و توضیحات خود را ارائه نمودند.