• 1396/01/08 - 10:04
  • /Zd1A

دیدار نوروزی با معاون بهداشتی دانشگاه

سرپرست، معاون و کارشناسان حوزه بهداشت شبکه بهداشت و درمان شهرستان آران و بیدگل با معاون بهداشتی دانشگاه دیدار کردند.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل، سرپرست شبکه در ابتدای این دیدار ضمن تبریک سال نو گزارشی از عملکرد واحد های مختلف شبکه در ایام نوروز را بیان کرد.

معاون بهداشتی دانشگاه نیز در این دیدار از زحمات همکاران شبکه بهداشت و درمان به خصوص همکاران فعال در حوزه بهداشت تقدیر کرد.

دکتر سید علیرضا مروجی ضمن اشاره به نامگذاری سال جدید از سوی مقام معظم رهبری (مدظله العالی) با عنوان "اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال" ابراز امیدواری کرد: تلاش ها و زحمات شما همکاران فعال در حوزه بهداشت چه در سال گذشته و همچنین در سال جدید مورد قبول حق تعالی قرار گیرد.

دیدار نوروزی با معاونت بهداشت          دیدار نوروزی با معاونت بهداشت