• 1398/01/08 - 15:51
  • /ZbjA

دیدار نوروزی سرپرست، معاونین، مدیران و کارکنان شبکه با رئیس و معاونت توسعه مدیریت دانشگاه

به مناسبت آغاز سال 98، معاونین، مدیران و کارکنان شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل با ریاست دانشگاه و معاون توسعه مدیریت و منابع دیدار کردند.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل، رئیس دانشگاه در این دیدار ضمن تبریک عید نوروز به کلیه همکاران، از تلاش ها و زحمات کلیه پرسنل شبکه بهداشت و درمان در سال 97، تقدیر کرد.

دکتر کوچکی، با اشاره به نامگذاری سال جدید از سوی مقام معظم رهبری (مدظله العالی) با عنوان "رونق تولید" خواستار تلاش همه در راستای تحقق منوّیات ایشان شد.

وی، با اشاره به اجرای طرح تحول نظام سلامت، از زحمات همکاران فعال در حوزه بهداشت و درمان در این راستا تقدیر کرد.

سرپرست شبکه نیز در این دیدارها، گزارشی از اقدامات و فعالیت های نوروزی را ارائه کرد.

دیدار نوروزی با رئیس دانشگاه          دیدار نوروزی با رئیس دانشگاه