• 1396/01/06 - 08:41
  • /Za1A

دیدار نوروزی معاونین، مدیران و کارکنان با سرپرست دانشگاه

به مناسبت آغاز سال نو، معاونین، مدیران و کارکنان واحدهای مختلف با سرپرست دانشگاه دیدار کردند.

به گزارش وب دا، دکتر ابراهیم کوچکی در این دیدارها ضمن تبریک عید نوروز به کلیه همکاران، از تلاش ها و زحمات آنان که منجر به موفقیت های متعدد دانشگاه در سال گذشته شد، تقدیر کرد.

وی، با اشاره به نامگذاری سال جدید از سوی مقام معظم رهبری (مدظله العالی) با عنوان "اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال" خواستار تلاش همه در راستای تحقق منوّیات ایشان شد.

وی، از زحمات همکاران دانشگاهی به خصوص همکاران فعال در حوزه بهداشت، درمان و آموزش در این راستا تقدیر کرد.

دکتر کوچکی، ضمن آرزوی موفقیت برای همه همکاران دانشگاهی، ابراز امیدواری کرد: تلاش ها و زحمات شما همکاران فعال در حوزه سلامت در سال گذشته مورد قبول و عنایت حق تعالی قرار گیرد.

منبع خبر: وب دا کاشان