• 1399/02/20 - 12:57
  • /ZNRA

سرپرست شبکه از مرکز سلامت ابوزیدآباد و برخی از روستاهای تابعه بازدید کرد.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل، ضمن حضور در مرکز خدمات جامع سلامت ابوزیدآباد و برخی از خانه های بهداشت تابعه از عملکرد پرسنل در خصوص غربالگری کرونا باردید کرد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل، دکتر اعظم باقری، به منظور بررسی چگونگی روند غربالگری مرحله دوم کووید 19 ، از مرکز خدمات جامع سلامت ابوزیدآباد و خانه های بهداشت علی آباد فخره و ریجن بازدید کرد و ضمن تشکر و قدردانی از زحمات پرسنل این مرکز، در جریان روند غربالگری کرونا قرار گرفت.

بازدید دکتر باقری از ابوزیدآباد