• 1393/05/30 - 11:45
  • /ZBmA

سرپرست شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل در پیامی فرارسیدن روز پزشک را به جامعه پزشکی تبریک و تهنیت گفت.

دکتر مسعود دهقانی در پیامی فرارسیدن اول شهریورماه زادروز حکیم عالیقدر شیخ الرئیس بوعلی سینا و روز پزشک را به جامعه پزشکی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل تبریک و تهنیت گفت.

متن پیام:

بدون شک ارزشمند ترین نوع خدمت به انسانها مرهم محبت نهادن برآلام جسم و جان آنان و زدودن رنج و اندوه دل افسردگان و کمک به بازگرداندن حیات طیبه به آنهاست .

پروردگار متعال قدرت خلق حیات را برای خویش محفوظ نگه داشته ، اما مسئولیت مدیریت تامین سلامتی جسم وروان را که مفر حیات است بر عهده پزشکان نهاد و آنان با دستان شفا بخش خود که اذن ولطف خدا برآن حاکم واستوار است دراحیا جان و روان انسانها نقش خود را ایفا می کنند .

در این روز تلاشهای ارزنده و خالصانه شما سپیدپوشان ایثارگر را که تسکین آلام دردمندان و حفظ و ارتقای سلامت انسانها را سرلوحه تلاش بی وقفه خود قرار داده و با توجه به جدیدترین پیشرفتها و فناوریهای علمی در عرصه پزشکی و بهره گیری از مهارت و تخصص، تعهد و مسوولیت پذیری در این مسیر استوار گام برمی دارید، را ارج می نهیم .

فرا رسیدن اول شهریورماه، روز پزشک و سالروز میلاد شیخ ابو علی سینا، دانشمند بزرگ ایرانی را به شما که عالم به درد و به اذن خداوند برآورنده سلامتی جامعه هستید تبریک عرض نموده و امیدوارم همواره در سایه الطاف الهی در راه رسیدن به هدف عالی شفابخشی و التیام دردهای جامعه موفق و پیروز باشید.

دکتر مسعود دهقانی

سرپرست شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل