• 1394/11/18 - 10:15
  • /ZttA

سفر قائم مقام معاون بهداشتی وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی به شهرستان کاشان و شهر نوش آباد

دکتر کلانتری قائم مقام معاون بهداشتی و رئیس مرکز مدیریت شبکه وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی لحظاتی پیش وارد شهرستان کاشان شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل، وی جهت افتتاح چند پروژه عمرانی در شهرستان کاشان و شهر نوش آباد به این شهرستان سفر کرد.

ایشان هم اکنون در جمع اعضای هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی کاشان در حال سخنرانی می باشد.

بنا بر این گزارش وی تا ساعاتی دیگر جهت افتتاح مرکز بهداشتی درمانی ثامن الحجج ( ع ) به شهر نوش آباد عزیمت خواهد کرد.

عملیات ساخت مرکز فوق در سال 1388 با پی گیری شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل و شورای اسلامی شهر نوش آباد و خیرین محترم سلامت آغاز شد و با مشارکت نماینده شهرستان های کاشان و آران و بیدگل در مجلس شورای اسلامی و دانشگاه علوم پزشکی کاشان در سال 1394 به پایان رسید.

گفتنی است این مرکز در زمینی به مساحت 4000 متر مربع و با یزر بنای 1200 متر مربع تا ساعاتی دیگر افتتاح خواهد شد.