• 1400/08/23 - 21:09
  • /ZLWA

مراسم تکریم و معارفه معاون درمان شبکه بهداشت و درمان برگزار شد.

مراسم تکریم و معارفه معاون درمان شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل با حضوردکتر حاجی جعفری معاون درمان دانشگاه، جمعی از مدیران و مسئولین و پرسنل شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل در تاریخ ۱۴۰۰/۸/۲۳ در این شهرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل، دکتر حاجی جعفری معاون درمان دانشگاه، ضمن تبریک سالروز میلاد امام حسن عسگری (ع) به استفاده حداکثری از ظرفیت های این شهرستان اشاره کرد و گفت: بایستی با استفاده از امکانات موجود و تکمیل بیمارستان امام حسن مجتبی(ع)، سطح کیفی و کمی خدمات در این شهرستان به بالاترین سطح ممکن، ارتقا یابد.

دکتر اعظم باقری سرپرست شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل در این آیین، از خدمات ارزنده استاد افاضل در زمان تصدی مسئولیت قدردانی و برای دکتر علی یوسفیان در سمت جدید آرزوی موفقیت کرد.

در ادامه جلسه به نمایندگی از پرسنل، تعدادی از مدیران واحدهای مختلف از زحمات آقای افاضل قدردانی کردند و در پایان مراسم لوح های یادبود و هدایایی به آقای افاضل و حکم معاونت آقای دکتر یوسفیان تقدیم شد.

روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان آران و بیدگل