• 1401/07/09 - 14:41
  • /ZcYA

مراسم گرامیداشت هفته سالمند و روز جهانی قلب برگزار شد.

مراسم گرامیداشت هفته ملی سلامت سالمندان با شعار "تاب آوری و مشارکت زنان سالمند" و روز جهانی قلب در محل بوستان مهربانو شهرستان آران و بیدگل برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل، در این مراسم که با همکاری شهرداری و مدیریت بوستان مهربانو برگزار گردید، کارشناس مسئول واحد سلامت جمعیت و خانواده مرکز بهداشت در خصوص مقام و منزلت سالمندان و نقش آن ها در خانواده سخنانی ایراد نمود.

منیره سعیدی ضمن معرفی دانشگاه نسل سوم سنی، به سالمندان حاضر توصیه کرد در این برنامه آموزش مجازی شرکت کنند.

در ادامه دکتر رایگان متخصص قلب و عروق به مناسبت روز جهانی قلب در خصوص عوامل خطر، راه های پیشگیری و نشانه های بیماری های قلبی عروقی مطالبی را برای حضار ارائه نمود و به سوالات سالمندان پاسخ داد.

در پایان، شرکت کنندگان با حضور مربی ورزشی، حرکات ورزشی انجام دادند.

گفتنی است این برنامه به همت واحد سلامت خانواده و جمعیت و مبارزه با بیماریهای غیرواگیر مرکز بهداشت شهرستان آران و بیدگل برگزار شد.

مراسم گرامیداشت هفته سالمند          مراسم گرامیداشت هفته سالمند

مراسم گرامیداشت هفته سالمند         مراسم گرامیداشت هفته سالمند