• 1397/11/12 - 13:43
  • /ZcDA

مرکز خدمات جامع سلامت سفیدشهر افتتاح شد.

با حضور سرپرست وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، مرکز خدمات جامع سلامت سفیدشهر افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی سرپرست شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل، سرپرست شبکه بهداشت و درمان گفت: برای ساخت و تجهیز مرکز خدمات جامع سلامت سفیدشهر 19 میلیارد و 400 میلیون ریال هزینه شده است که 15 میلیارد ریال از این مبلغ توسط خیر سلامت کریمشاهی به یاد پدر گرامی شان زنده یاد حاج عباس کریمشاهی بیدگلی پرداخت شده است.

دکتر اعظم باقری، به 1116 متر مربع زیربنای این مرکز اشاره کرد و گفت: این مرکز با هدف تامین و ارتقاء سطح سلامت جسمی، روانی و بهداشتی مردم این منطقه ساخته و تجهیز شد.

وی ضمن تقدیر از زحمات خیرین در حوزه بهداشت و درمان به ویژه خانواده این خیر گرامی، ادامه داد: اقدامات نیکوکارانه و خیر در حوزه سلامت این منطقه باید طبق اولویت ها و نیازهای دانشگاه علوم پزشکی و طی مشورت با مجمع خیرین سلامت کاشان صورت گیرد.

دکتر باقری، ارائه خدمات پزشکی، دندان پزشکی، مامایی، پرستاری، مراقبین سلامت زن و مرد، مشاوره سلامت روان و تغذیه، واکسیناسیون و واحد سلامت محیط و کار را از بخش های این مرکز عنوان کرد.