• 1394/05/05 - 09:10
  • /ZarA

نشست رئیس دانشگاه با پزشکان متخصص شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل برگزار شد

نشست رئیس دانشگاه با پزشکان متخصص شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل به منظور بررسی مشکلات و مسایل این شبکه، روز شنبه 94/5/3 در سالن شهدا ستاد مرکزی برگزار شد.

به گزارش وبدا، متخصصان شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل در این جلسه ، ضمن تشکر از رییس دانشگاه به دلیل پیگیری راه اندازی هرچه سریعتر اتاق عمل و بخش آی سی یو بیمارستان سیدالشهداء، به بیان مشکلات و چالشهای پیش رو خود پرداختند.

بر پایه این گزارش، تامین امکانات و تجهیزات لازم برای ارائه خدمات با کیفیت به بیماران، ایجاد NICU، ایجاد انگیزه برای ماندگاری پزشکان در بیمارستانهای شبکه بهداشت، راه اندازی درمانگاه برای متخصصین جدیدالورود، پرداخت حق آنکالی طبق برنامه، بازنگری در پرداخت کارانه و ... از موضوعات مطرح شده در این جلسه بود.

در پایان دکتر محمد حسین اعرابی ضمن بررسی و ارائه راهکار برای حل مشکلات، جهت رفع چالشهای پیش رو قول مساعد داد.

منبع خبر: وب دا کاشان