• 1395/09/30 - 08:16
  • /ZaxA

همایش بزرگ پیاده روی خانوادگی برگزار گردید.

همزمان با میلاد باسعادت حضرت ختمی مرتبت محمد مصطفی(ص) و امام جعفر صادق(ع) همایش بزرگ پیاده روی خانوادگی با شعار چشم ها به دیابت در شهرستان آران و بیدگل برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل همایش پیاده روی با شعار چشم ها به دیابت به همت شبکه بهداشت و درمان و شهرداری و اداره ورزش و جوانان و همکاری جمعیت هلال احمر شهرستان آران و بیدگل برگزار گردید.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل در سخنانی در جمع شرکت کنندگان در این پیاده روی ضمن تبریک هفته وحدت و میلاد حضرت محمد (ص) و امام جعفر صادق (ع) در مورد بیماری دیابت سخنانی را ایراد نمود.

دکتر دهقانی همچنین از خیر محترم سلامت آقای حاج محمد پامیلی به خاطر حمایت مالی و همچنین از کارشناس واحد بیماری های مرکز سلامت جامع پامیلی به دلیل هماهنگی و پیگیری های لازم برای برگزاری این همایش قدردانی نمود.

این گزارش حاکیست مسیر پیاده روی از مرکز سلامت جامع پامیلی به سمت ورزشگاه ولیعصر(عج) واقع در شهرک رسالت بود.

بنابر این گزارش در این همایش تعداد 11 کمک هزینه سفر به مشهد مقدس و جوایز ارزنده دیگر به شرکت کنندگان به قید قرعه اهدا گردید.

همایش پیاده روی دیابت          همایش پیاده روی دیابت

همایش پیاده روی دیابت         همایش پیاده روی دیابت