• 1398/11/20 - 11:47
  • /Z4RA

همایش تغذیه و تحرک فیزیکی ویژه نوجوانان و جوانان برگزار شد.

همایش تغذیه و تحرک فیزیکی ویژه نوجوانان و جوانان با همکاری مرکز بهداشت و موسسه خیریه امیرالمومنین در سالن شهید استادی شبکه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل، این همایش با حضور نوجوانان و جوانان همراه با اولیا آنها و در راستای ارتقاء آگاهی آنها در خصوص تغذیه و تحرک فیزیکی مناسب برگزار شد.

این گزارش حاکیست: در ابتدای برنامه حاج ابوالفضل کریمشاهی خیر بزرگوار شهرستان ضمن تبریک ایام اله دهه فجر، در خصوص کمک های خیرین به گروه های آسیب پذیر جامعه سخنانی را بیان نمود.

در ادامه همایش، هادی زراعی کارشناس تغذیه مرکز بهداشت در خصوص تغذیه صحیح در سنین نوجوانی و جوانی سخنانی را به طور مبسوط بیان کرد.

وی در ادامه در زمینه فعالیت فیزیکی مناسب این گروه سنی و نقش آن درحفظ سلامت و تندرستی بدن مطالبی را ارائه نمود.

گفتنی است اجرای سرود ایران به مناسبت دهه فجر توسط دانش آموزان مدرسه متوسطه ابریشم چی، اجرای سرود زندگی توسط دانش آموزان مدرسه ابتدایی ابریشم چی، برگزاری مسابقه و اهدای جایزه به برگزیدگان از دیگر برنامه های این همایش بود.

همایش نوجوانان و جوانان          همایش نوجوانان و جوانان