• 1393/09/05 - 11:23
  • /ZUnA

همایش دیابت ویژه بیماران دیابتی برگزار گردید.

همایش دیابت ویژه بیماران دیابتی به مناسبت گرامیداشت روز جهانی دیابت (23 آبان ماه) با حضور سرپرست شبکه ، مسئولین نهادها و ادارات شهرستان در تاریخ 93/9/3 درسالن کنفرانس شهید عربیان شهرستان برگزار گردید.

همایش دیابت ویژه بیماران دیابتی به مناسبت گرامیداشت روز جهانی دیابت (23 آبانماه) با حضور سرپرست شبکه ، مسئولین نهادهاو ادارات شهرستان در تاریخ 93/9/3 در سالن کنفرانس شهید عربیان شهرستان برگزار گردید.

در این همایش در خصوص مدیریت استرس ، ورزش در دیابت و تغذیه در دیابت سخنرانی شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل دکتر مسعود دهقانی سرپرست شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل ضمن خیرمقدم به حضار درخصوص اهمیت بیماری دیابت ، وضعیت موجود این بیماری در کشور و در منطقه و راهکارهای کنترل قند در بیماران دیابتی مطالبی را بیان نمود.

در ادامه حجه الاسلام و المسلمین حسینی رئیس دفتر امام جمعه شهرستان نیز ضمن تقدیر از برگزار کنندگان این همایش در این زمینه مطالبی را بیان نمود.

مباحث مدیرت استرس ، ورزش و تغذیه در دیابت نیز از دیگر مطالب عنوان شده توسط سخنرانان دراین همایش بود.

گفتنی است از برنامه های جانبی این مراسم برپایی نمایشگاه غذای سالم و متناسب با رژیم غذایی فرد دیابتی و نمایشگاه تجهیزات پزشکی بود.

این گزارش حاکی است این همایش با حمایت های مالی شرکت نورونوردیسک تهران برگزار گردید.

در پایان به قید قرعه جوایزی به رسم یادبود به شرکت کنندگان و همچنین افرادی که در انجام برنامه های جانبی این همایش حضور فعال داشتند اهدا گردید.

روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران بیدگل

همایش دیابت                همایش دیابت