• 1396/02/25 - 09:56
  • /ZJ1A

همایش سلامت جوانان در مرکز سلامت جامعه پامیلی برگزار شد.

به مناسبت سالروز ولادت حضرت علی اکبر (ع) و هفته ملی جوان، همایش سلامت جوانان در مرکز سلامت جامعه پامیلی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل، در این همایش که به همت پرسنل مرکز سلامت جامعه پامیلی برگزار شد، دکتر شیروانی زاده در زمینه سلامت جوانان مطالبی را ارائه داد.

در ادامه کارشناس تغذیه مرکز در خصوص نقش تغذیه در سلامتی و نشاط دوران جوانی سخنانی بیان کرد.

بنا بر این گزارش، انجام مراقبتهای غربالگری و پزشکی برای حاضرین بر اساس سامانه سیب، مولودی خوانی و  پذیرایی از برنامه های دیگر این همایش بود.

گفتنی است هر ساله هفته ملی جوان مصادف با سالروز ولادت حضرت علی اکبر(ع) می باشد و امسال این هفته با شعار " جوانی، نشاط، ازدواج سالم " از 16 تا 22 اردیبهشت ماه بود.

همایش سلامت جوانان مرکز پامیلی          همایش سلامت جوانان مرکز پامیلی

همایش هفته جوان مرکز پامیلی          همایش سلامت جوانان مرکز پامیلی