• 1398/04/03 - 19:49
  • /Z9PA

ویزیت رایگان بیش از 1300 نفر در منطقه یحیی آباد آران و بیدگل انجام شد

مسئول بسیج جامعه پزشکی کاشان، از ویزیت رایگان بیش از 1300 نفر در منطقه یحیی آباد آران و بیدگل به همت این کانون و همکاری خیریه شهید همدانیان تهران طی دو روز خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل، دکتر محمد افشار، با اشاره به اعزام اکیپ های تخصصی پزشکی و دندان پزشکی به این منطقه، افزود: در این برنامه ویزیت های تخصص دندان پزشکی، چشم، داخلی و عمومی صورت گرفت.

به گفته وی، 300 ویزیت توسط 12 اکیپ دندانپزشکی انجام شد که 250 مورد آن ترمیم و کشیدن دندان بود.

دکتر افشار، با اشاره 650 ویزیت تخصصی چشم پزشکی، افزود: به 300 بیمار بی بضاعت عینک رایگان اهداء شد.

مسئول بسیج جامعه پزشکی کاشان تصریح کرد: در این برنامه برای 400 نفر نیز ویزیت تخصصی داخلی و عمومی صورت گرفت.

وی، با اشاره به استقبال زیاد مردم و حضور مراجعین از منطقه آران و بیدگل و ابوزیدآباد ادامه داد: برای بعضی از مراجعین تمام این ویزیت ها انجام شد.

ویزیت رایگان یحیی آباد          ویزیت رایگان یحیی آباد