• 1394/09/23 - 08:22
  • /ZUsA

پایان طرح تحول سلامت بهداشت دهان و دندان دانش آموزان شهرستان آران و بیدگل

مرحله اول طرح سلامت دهان و دندان دانش آموزان مقطع ابتدایی در شهرستان آران و بیدگل پایان یافت.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل در این طرح و در مرحله اول معاینات دهان و دندان دانش آموزان پایه اول تا ششم ابتدایی انجام شد.

بنابر این گزارش در این طرح مشخصات فردی و بهداشتی دانش آموزان در نرم افزاری که به همین منظور از سوی اداره سلامت دهان و دندان وزارت متبوع تهیه و طراحی شده بود ثبت و ارسال گردید.

بنابر این گزارش در این طرح ضمن فلوراید تراپی با ژل وارنیش دانش آموزان دارای مشکلات دهان و دندان به مراکز بهداشتی و درمانی معرفی شدند.