• 1400/08/16 - 13:35
  • /ZEWA

پایگاه سلامت منطقه یحیی‌آباد آران و بیدگل بهره‌برداری شد.

پایگاه سلامت شهید محسن علائیان منطقه محروم یحیی‌آباد از توابع آران و بیدگل روز پنجشنبه در آیینی با حضور آیت‌ الله عباسعلی سلیمانی نماینده ولی فقیه و امام جمعه کاشان، رئیس دانشگاه علوم پزشکی، فرماندار و جمعی دیگر از مسئولان شهرستان به بهره‌برداری رسید.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل، نماینده ولی فقیه و امام جمعه کاشان در این آیین اظهار داشت: گسترش خدمات بهداشتی و درمانی از زمان پیروزی انقلاب تاکنون از اولویت‌های نظام جمهوری اسلامی بوده است.

آیت الله سلیمانی تصریح کرد: منطقه یحیی‌آباد از محرومیت‌های زیادی رنج می‌برد که ضروری است خدمات مختلف آموزشی، بهداشتی و امنیتی در آن گسترش یابد تا شاهد کاهش بیش از پیش محرومیت‌ها در این منطقه باشیم.

فرماندار شهرستان آران و بیدگل نیز اظهار داشت: همه تلاش مجموعه دولت در این شهرستان برای رفع محرومیت منطقه یحیی‌آباد به کار گرفته می‌شود تا شاهد توسعه این منطقه و رضایتمندی هر چه بیشتر مردم باشیم.

دکتر بایبوردی افزود: شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل سال گذشته با همکاری بسیج پزشکان و استقرار چند متخصص در یحیی‌آباد، افزون‌ بر یک‌هزار فریم عینک رایگان به مردم منطقه اهدا کرد و خدمات درمانی رایگانی در حوزه‌های دندان‌پزشکی، گوش و حلق و بینی و فشار خون به طور رایگان ارائه شد.

در ادامه سرپرست شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل گفت: ساختمان پایگاه سلامت یحیی‌آباد از سوی خیر نیکوکار دکتر فرشادنیا و به یاد شهید محسن علائیان در اختیار شبکه بهداشت و درمان شهرستان قرار گرفته تا با ارائه انواع خدمات بهداشتی و درمانی به شهروندان منطقه یحیی‌آباد بپردازد.

دکتر اعظم باقری افزود: برای تجهیز این مرکز، نزدیک به ۴۰۰ میلیون تومان هزینه شده که ۲۰۰ میلیون تومان آن را دانشگاه علوم پزشکی کاشان و ۲۰۰ میلیون تومان آن را خیر تامین کرده است.

وی ادامه داد: در این مرکز ویزیت و مراقبت از سوی پزشک، خدمات مامایی (زنان باردار، مراقبت پس از زایمان، مشاوره و مراقبت اطفال)، خدمات واکسیناسیون بیماری‌های واگیر و غیر واگیر و غربالگری و مراقبت از بیماری‌های پرخطر (فشارخون، دیابت، کنترل سالک) انجام خواهد شد.

روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان آران و بیدگل

تصاویر مراسم