• 1395/09/16 - 09:20
  • /Z4xA

پیام تبریک سرپرست شبکه بهداشت و درمان به مناسبت روز جهانی داوطلب

سرپرست شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل در پیامی، روز جهانی داوطلب را به تمام داوطلبان سلامت فعال در شهرستان تبریک گفت.

دکتر مسعود دهقانی در این پیام آورده است:

جلب مشارکت مردمی و بین بخشی در نیل به سلامت جامعه و توسعه پایدار نقش محوری دارد.

۱۵ آذر ماه روز جهانی داوطلب ( ۵ دسامبر۲۰۱۶ ) ، فرصت مناسبی است جهت ترغیب و حمایت از خدمات داوطلبین سلامت شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل که برای ترویج مفاهیم سلامت ، توسعه رفتارهای سالم، توانمند سازی و حساس سازی افراد برای حفظ و ارتقاء سلامت خود، خانواده و جامعه تلاش می نمایند.

بدینوسیله ضمن عرض تبریک این روز، از زحمات تمامی داوطلبان سلامت و فعالان این عرصه قدردانی می نمایم و توفیق روز افزون این عزیزان را در راستای دستیابی به جامعه ای سالم و پویا از خداوند منان خواهانم.

دکتر مسعود دهقانی

سرپرست شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل