• 1397/06/31 - 09:48
  • /ZTAA

پیام تبریک سرپرست شبکه به مناسبت آغاز هفته دفاع مقدس

دکتر مسعود دهقانی سرپرست شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل با صدور پیامی، فرا رسیدن 31 شهریور و هفته دفاع مقدس را تبریک گفت.

متن پیام دکتر دهقانی بدین شرح می باشد:

هشت سال دوران دفاع مقدس، نماد غرور ملی، همبستگی و اتحاد ملت شریفی است که در راه استقلال، آزادی و ارزشهای اسلامی از جان خود برابر قدرتهای مستکبر گذشتند تا آینده این کشور در امنیت و آرامش تضمین شود.

به راستی دفاع مقدس احیا کننده خودباوری مردمی بود که بار دیگر با اعتماد به نفس، تار و پود اسارت و وابستگی را گسستند و با تامین امنیت سنگرهای علم و فناوری، با تلاش و همت خود، حرکت قطار پیشرفت و توسعه ایران اسلامی را شدت بخشیدند و قله های رفیع علم و دانش را فتح کرده تا شاهد عزّت و عظمت کشورشان باشند.

اینجانب فرا رسیدن هفته دفاع مقدس و سال تحصیلی جدید را بر پویندگان راه علم و دانش تبریک و تهنیت عرض کرده و امیدوارم این تقارن و همزمانی خجسته، آغازی بر یک حرکت پرشتاب علمی و شکوفایی و بالندگی کشور عزیزمان باشد.

دکتر مسعود دهقانی

سرپرست شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل