• 1394/10/29 - 13:25
  • /ZatA

کارگاه آموزشی بسته تحول سلامت نوجوانان و جوانان

کارگاه آموزشی بسته تحول سلامت نوجوانان و جوانان ( گروه سنی 29-6 سال ) ویژه پزشکان مراکز بهداشتی درمانی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل ، در این کارگاه معاون بهداشتی دانشگاه در زمینه برنامه تحول سلامت در حوزه بهداشت توضیحاتی ارائه نمود.

در ادامه رئیس مرکز بهداشت شهرستان آران و بیدگل در خصوص وضعیت موجود برنامه های سلامت نوجوانان و جوانان و بسته های تحول سلامت گروه سنی 29-6 سال مطالبی بیان کرد.

بنا بر این گزارش در این کارگاه آموزشی، مطالبی همچون اختلالات رشد، روند بلوغ، روانپزشکی، قلبی عروقی و آنمی در این گروه سنی توسط پزشکان متخصص ارائه شد.

گفتنی است کارگاه فوق توسط واحد سلامت جوانان ، نوجوانان و مدارس مرکز بهداشت شهرستان آران و بیدگل طراحی و اجرا گردید.

کارگاه بسته خدمات نوجوانان و جوانان          کارگاه بسته خدمات نوجوانان و جوانان