• 1398/10/21 - 09:46
  • /ZVQA

کارگاه آموزشی تغذیه در بیماران دیابتی برگزار شد.

این کارگاه با حضور پرسنل مراکز و پایگاههای خدمات جامع سلامت شهرستان در استودیو سلامت شبکه برگزار گردید.

این کارگاه با حضور پرسنل مراکز و پایگاههای خدمات جامع سلامت شهرستان در استودیو سلامت شبکه  برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل، در این کارگاه آموزشی مهندس عبداللهی در زمینه چاقی و عوارض آن مطالبی را بیان نمود.

وی ضمن اشاره به شمارش کربوهیدراتها و اهمیت و اصول آن گفت: شمارش کربوهیدرات روشی دقیق برای برنامه ریزی غذایی برای افراد مبتلا به دیابت است و غذاهای حاوی کربوهیدرات (غلات، سبزیجات نشاسته ای، میوه ها، شیر و شکر) بیشترین اثر را بر قند خون دارد.

در پایان کارگاه مهندس فرید عبداللهی به پاسخگویی سوالات پرسنل پرداخت.

این گزارش حاکیست: این کارگاه به همت واحد بیماریهای غیرواگیر و با همکاری شرکت نووردیسک برگزار گردید.

کارگاه آموزشی تغذیه در دیابت          کارگاه آموزشی تغذیه در دیابت