• 1401/12/16 - 09:45
  • /ZXYA

کارگاه توانمندسازی مشاوره برای تغییر رفتار در سلامت باروری و فرزندآوری برگزار شد.

کارگاه توانمندسازی مشاوره برای تغییر رفتار در سلامت باروری و فرزندآوری ویژه ماماهای شاغل در واحدهای بهداشتی شهرستان های کاشان و آران و بیدگل برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل، در این کارگاه دکتر اعظم باقری عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی کاشان به بیان اهمیت تغییر رفتار جامعه، زوجین و افراد در زمینه فرزندآوری و مشاوره بر اساس سازه های مدل فرانظری پرداخت.

در ادامه دکتر طیبه هاشمی متخصص زنان و زایمان در خصوص پیشگویی کننده های کاهنده باروری مرتبط با بیماری های زنان مطالبی را ارائه داد.

این کارگاه به همت واحد سلامت خانواده و جمعیت مرکز بهداشت آران و بیدگل در تاریخ 1401/12/15 و در سالن شهید زاهدی شبکه بهداشت و درمان برگزار شد.

کارگاه توانمندسازی ماما          کارگاه توانمندسازی ماما